Ingen strikkekafé uten kaker og strikking - begge deler ble servert på lærerværelset i kveld .
En gjeng entusiastiske strikkegale hadde invitert til sammenkomst, og vi var 7 stykker som dukka opp.
Et flott initiativ til å bli bedre kjent over faggrensene. Vi er nærmere 300 ansatte. Men vi som kom, representerte bare spinnesiden- kanskje ikke så rart. Gamle fordommer er tunge å vende av med sjølom verdens mest kjente strikker er en mann. Er det ikke alltid sånn. Et domene er dominert av et kjønn - den som virkelig blir mester og kjent er fra det annet kjønn. Verdens beste kokker er menn, men hvem er det som i årtider tilbake har stått tålmodig ved kjøkkenbenken og rørt i grytene? Sjelden menn. Hvorfor er vi på spinnesiden fornøyd med å bli ved vår lest? Er det kjemisk betinga?
Ja, dtte har jeg også lurt på.
SvarSlettEr det bare arv og miljø altsammen?
Vi burde ta et oppgjør!!
--men jeg liker å strikke og å lage mat :)
Jeg koser meg da, men hvorfor , hvorfor?