Her er døra på gløtt, vinduet åpent, høyt under taket og et stort hjerterom... eller ? ... ✚♣♥

onsdag 1. juni 2011

Det vil ingen ende ta

Det ser nå ut som om jeg stadig er utsatt for dårlig renhold på hotell jeg tar inn på. Vel er ikke England det landet der støvet aldri får ligge, men dog når det er snakk om en middels hotellstandard, bør det ikke ligge igjen en gammel såpe i dusjen med kjønnshår på i alle fall!


Forøvrig var vi ikke alene på badet. Der bodde det en ubuden badegjest som vi ikke satte særlig pris på. Vi klarte å få tatt en bilde av den.


Etter flere mislykkede forsøk på å bli kvitt han, klaga vi i resepsjonen på både han og renholdet. Vi fikk til svar at noen skulle ordne opp dagen etter. Det skjedde ikke. Vi så aldri noe til folk med bøtter og koster. Vi stengte han imidlertid inne i en sprekk og 'mura' igjen med vått toalettpapir og håndle.
'Don't mind the towel', var det siste vi hørte fra resepsjonisten. Neimen om vi skulle!
Nattesøvnen ble ikke særlig go' den natta.... heller ikke neste.


Her er dusjkabinettet gått etter i sømmene:


 


Lite sømmelig!


Flekker oppetter veggen i kjøkkendelen. 


Slik så rommet ut i prospektet. Ikke rart vi hadde store forventninger!
Se:
Hyde Park Suites - Apartments
55 Inverness Terrace, London

bestilt på Hotellweb.no
http://www.hotellweb.no/hotel?hotelid=310683&propertyType=2&supplier=H&city=London&country=GB&arrivalDay=26&arrivalMonth=4&departureDay=29&departureMonth=4&numberOfRooms=1&room-0-adult-total=2&room-0-child-total=0&sortMethod=1&hrnQuoteKey=e76765a8-b2cb-441a-9e6e-da34db142d23


Med disse bildene anbefaler vi ikke dette studioet!

Det tok en halv time å nå fram på kontakttelefonen der jeg ble bedt om å sende klage på mail, en adresse jeg ikke hadde klart å oppspore på siden deres!
Nå er klagen sendt!
MEN klagene kommer i retur, både  til   kundeservice@hotellweb.com og
  kundeservice@hotellweb.no

Kapittel 2 er ikke skrevet!

2 kommentarer:

  1. æsj! :-O

    MEN: har vært her inne en stund nå, og må si: SLEKTSBLOGGEN DIN ER KJEMPEFLOTT!! (og jeg har fått enkelte griller i hodet..)

    Ha en fin dag!!

    SvarSlett
  2. Oh, what a horrid place! I wish I could read the text so I knew what it was. It doesn't seem to have much in common with the row of photos underneath! :) Thanks for commenting on my blog.

    SvarSlett

Har du også en menig?